12 февр. 2015 г., 18:07

Жената е... 

  Поэзия
423 1 1

Жената е красивата икона...
която твоите очи така ценят...
тя пали във душата огън,
щом светъл прави ти денят.


Създадена с любов от Бога...
в сърцето носи целия Всемир...
и в миг да я обикнеш можеш,
да си шеметно със нея мил.


Жената е красивата тревога...
която слънчево до теб трепти...
а когато ти изрича "сбогом",
ти пак с копнеж ще ù простиш!

 

 

 

 

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • За каква икона става дума, ако се повтарят - влюбване и сбогом до безкрай...!!!
Предложения
: ??:??