20 окт. 2012 г., 16:34

Жената е хубава сутрин 

  Поэзия » Эротическая
2088 1 9

Жената е хубава сутрин,

без грим,

завита под тънко одеяло,

пробуждаща се и протягаща своето тяло.

 

Жената е хубава сутрин,

завесата от прозореца когато отдръпне,

посрещаща утрото,

косите си с ръка да подръпне.

 

Жената е хубава сутрин,

с чаша кафе,

по пода пристъпваща боса,

в креслото да седне

и небрежно крака да кръстоса.

© Димитър Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??