Жената-мъж има крака,
с тях ходи и мачка,
жената-мъж има глава,
с нея бачка.
Има химикалка, малка,
служи ù за показалка
Гърди има за двамина,
мозък за петима...
Харесах си една такава
... за на риба не става.
Има силует напет
и не става за поет.
Жената-мъж не кръшка,
има дума мъжка.
Говорих - за любов
май не съм готов...
© Тихомир Все права защищены
мозък за петима..."
топки за осмина
а се влюбих в таз гадина