13 мар. 2007 г., 16:08

Жената от мечтите 

  Поэзия » Любовная
1652 1 22
По тялото ти тежко се разливам,
на тънки струйки те обличам.
Пенливо и червено те опивам,
на бавни глътки те обичам.
На пръски утолявам твойта жажда,
а с капки нежност те отпускам.
С искри любовни кладата подклаждам
от огъня на жарките ми устни.
Оставям те без дъх... А искаш още.
Безплътна се разтварям със лъчите.
Желана, искана, но само нощем
съм твоя аз – жената от мечтите. 

© Мая Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??