4 февр. 2022 г., 18:52  

Жената от Враца 

  Поэзия » Гражданская
307 0 1

Аз съм тъжен и потиснат,

душата ми е безутешна,

от абсурдите ни писна,

нито е помощ, нито спешна,

животът трябва да е приоритет,

нека болката ми бъде чута,

жената просто нямаше късмет,

безценна бе всяка минута

и мене силно ме е срам,

че такава е истината, що знам...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??