Аз съм тъжен и потиснат,
душата ми е безутешна,
от абсурдите ни писна,
нито е помощ, нито спешна,
животът трябва да е приоритет,
нека болката ми бъде чута,
жената просто нямаше късмет,
безценна бе всяка минута
и мене силно ме е срам,
че такава е истината, що знам...
© Георги Всички права запазени