14 нояб. 2006 г., 16:09

Жената в мен 

  Поэзия
737 0 3
Само с поглед пробуждаш копнежа,
с усмивка разпалваш страстта,
ти пробуждаш нещо в мен-
страст позабравена,
копнеж несломим
за нежност,внимание,
страстна целувка...

Ти събуждаш жената в мен...

© Стефани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??