Nov 14, 2006, 4:09 PM

Жената в мен 

  Poetry
740 0 3
Само с поглед пробуждаш копнежа,
с усмивка разпалваш страстта,
ти пробуждаш нещо в мен-
страст позабравена,
копнеж несломим
за нежност,внимание,
страстна целувка...

Ти събуждаш жената в мен...

© Стефани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??