Докторе,
извади ми сърцето
и го дай на жената,
която умира в
последната стая.
Вчера при нея дойде
момиченце русо.
Отдалече видях
как плаче от мъка.
Тъжно, с поглед лазурен, с
отпуснато рамо,
си тръгна,
прошепвайки мамо.
Дай й го.
На мен не ми трябва,
а на нея, повярвай,
е нужно за двама.
© Весела Георгиева Все права защищены
взимай
сърцето ми...
няма никой
да моли
да плаче...
сам съм
спаси ги
и двете...
жестоко. някога спасих жена и дете.
платих. бих го направил пак.
един живот за два. върнах се край морето.
благодаря!!!