1 июл. 2012 г., 16:29

Женчо с маникюр 

  Поэзия » Для детей
586 0 7

Ноктенцата си да режа

домързя ме пак.

И умник съм си понеже,

с маминия лак

 

бързо, бързо ги лакирах

всички до един.

По приумици факир е,

мамо, твоят син.

 

Че ще ме похвалиш, зная,

с „браво” и „сладур”...

Ала кръстен бях накрая

„женчо с маникюр”.

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??