Говорят много,
търсят съпричастност,
романтика, любов и ласка.
Женската природа е...
необятна...
да бъдат нежни,
е понятно.
Те не ловуват,
но като орлици защитават,
семейство, дом,
любим и принципи...
жените са и затова прекрасни
и силни, без да се замислят.
© Jivka Koleva Все права защищены