8 ago 2019, 17:48

Женска природа 

  Poesía » Otra
436 0 2

Говорят много,

търсят съпричастност,

романтика, любов и ласка.

Женската природа е...

необятна...

да бъдат нежни,

е понятно.

Те не ловуват,

но като орлици защитават,

семейство, дом,

любим и принципи...

жените са и затова прекрасни 

и силни, без да се замислят.

 

 

 

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??