2 дек. 2005 г., 00:27

Жестока 

  Поэзия
1093 0 5
Сега е моят ред да съм жестока,
сега е моят ред да казвам НЕ,
да обвинявам и проклинам
да мразя мъничко поне.

Сега е твоят ред да страдаш,
на колене да ми се молиш ти,
без време да си заминаваш
да плачеш от любов,да те боли.

Сега нещата са различни,
не са така,както са били,
сега не аз а ти ме викаш
но всичко свърши разбери.............

© Криси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??