Dec 2, 2005, 12:27 AM

Жестока 

  Poetry
1094 0 5
Сега е моят ред да съм жестока,
сега е моят ред да казвам НЕ,
да обвинявам и проклинам
да мразя мъничко поне.

Сега е твоят ред да страдаш,
на колене да ми се молиш ти,
без време да си заминаваш
да плачеш от любов,да те боли.

Сега нещата са различни,
не са така,както са били,
сега не аз а ти ме викаш
но всичко свърши разбери.............

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??