11 янв. 2007 г., 12:35

Жестока болка 

  Поэзия
1021 1 4
Загубих те отново...За пореден път.
Загубих те, но днес не мога коленичейки да моля.
Загубих те, сълзите ми едва ли някога ще спрат.
Загубих те...това била е Божията воля.

Не е поредното ни скарване, нито пък лъжа.
Изгубих те и днес, и утре ще те няма.
Не е поредната измислица или игра,
в сърцето ми остави празнота голяма.

Иска ми седа докосна всяка част от твоето лице.
Иска ми се да си с мене всеки час и всеки ден.
Иска ми се и ще бъдеш жив в моето сърце.
Иска ми се да си мойта доживотна песен, а не обикновен рефрен.

Обещавам, ще живееш винаги чрез мен.
Никога не ще се отрека от любовта!
Всяка нова случка до последният ми ден...
Едно научих:боли жестоко да обичаш въпреки смъртта.

© Теодора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Болката наистина е жестока! Колко ми е познато това, за което си писала..Браво Теди, ти си силна
  • Честит Рожден Ден, мила Теди!!!
    Здраве и много късмет ти желая!
  • Дано пишейки да превъзмогнеш тази болка...зная колко боли!!!Възхищавам ти се!!!!
  • Поздравявам те-много ми хареса.
Предложения
: ??:??