Не знам дали ще помниш
Мойто име
Навсякъде ще бъда
Потърси ме
И в слънчев лъч...
И в детски глъч...
И в поглед и в докосване
Ще бъда твоето жигосване
И като клетва ще тежа
На нечия душа
Без да знаеш мойто име
Потърси ме...
Изпрати ми зов
Мойто име е ЛЮБОВ
© Любомир Деничин Все права защищены