22 нояб. 2009 г., 23:05

Жирафът Венци 

  Поэзия » Другая
605 0 6

Забива се жаждата
с риболовната си кука
все по-кърваво в гърдите ми
осеяни с кратери
А ти седиш до мен в метрото
и туптиш изтръгната насила
като да гледам окачени в рамка
ръцете си отрязани

© Никифор Никифоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??