Nov 22, 2009, 11:05 PM

Жирафът Венци 

  Poetry » Other
603 0 6

Забива се жаждата
с риболовната си кука
все по-кърваво в гърдите ми
осеяни с кратери
А ти седиш до мен в метрото
и туптиш изтръгната насила
като да гледам окачени в рамка
ръцете си отрязани

© Никифор Никифоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??