Меню – цена:
Гняв – една пропусната възможност.
Раздяла – една непресъхваща сълза.
Болка – една предпоследна надежда.
Мълчание – една доза усмивки...
Разочарование – една несбъдната мечта.
Болест – една всеопрощаваща любов.
... ... ...
Глутница съмнения ме прави безсънна...
Плащам цената на гнева с пропилени възможности...
Пресъхват сълзите в несъбудена прегръдка...
Надеждите се препъват в сенки и студ...
Премълчаното зъзне в преглътната обида...
Разочарованието глупаво закъснява?!...
И осъмвам с прошка, за да отпратя болестта...
С една всеопрощаваща любов...
© Павлина Христова Петрова
© Павлина Петрова Все права защищены