Оплетени мисли.
В лабиринта на безброй въпроси...
Една неотключена врата.
Неизвестност!
Лента сив дим.
Снимка от любима картина.
Следи от Възход по тавана.
... И пеперудата отлетя?
Мелодия от спомени.
Аромат от билки.
По устните ябълков сок.
Светлина!!!
© Петко Петков Все права защищены