20 мая 2007 г., 22:42

Жива съм! 

  Поэзия
548 0 2

Жива съм, не разбираш ли сега
и повече болка няма да търпя!
Достатъчно ужас до сега изживях
и всичко по пътя преодолях.


След цялата болка в моите очи
сега нямам сили за тези сълзи,
за нещо, което било е преди,
но го няма вече, разбери!


Има ли смисъл аз да се мъча,
след като няма да го получа?
Няма отново устните да целуна,
няма вече с любов да отвърна.


Защото парчетата сърце събрах
и най-накрая през болка презрях,
че и без целта на живота живея
и без любовта за друго копнея!

© Няма значение Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??