29 мая 2009 г., 07:34

Живей за мига 

  Поэзия
797 0 2

Живей за мига


                                         Един живот живеем,

                                         като за последно.

                                         Един живот живеем,

                                         както ни се иска.

                                         Един живот живеем,

                                         без ограничения.

                                         Един живот живеем,

                                         но с една основна мисъл,

                                         която винаги ще ни крепи:

                                         "Просто, живей за мига - тук и сега!" ;)

 

                                                                                                          Автор: Калина Петкова

                                                                                                           Дата:   29.05.2009

                                                                                                           Град: Русе

© Кали Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??