2 авг. 2018 г., 00:45

Живея 

  Поэзия
236 0 0

Надигам глас, когато трябва да се браня

и обичам всяка фибра на същността си.

Душата ми със смях и ведрост аз храня.

Уверена съм, както не съм била преди.

 

Волята ми расте от ден на ден по-силна.

Любовта владее всяка част на моя свят.

Обичта ми е към всеки чиста и изобилна.

Рисувам красота около мен с нежен цвят.

 

Всяка моя мечта и мой път са реалност.

Дълго вярвах и чаках този миг щастлив.

Живея в плен на пориви и емоционалност.

Живея, за да посрещам все нов ден красив. 

© Николина Барбутева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??