Надигам глас, когато трябва да се браня
и обичам всяка фибра на същността си.
Душата ми със смях и ведрост аз храня.
Уверена съм, както не съм била преди.
Волята ми расте от ден на ден по-силна.
Любовта владее всяка част на моя свят.
Обичта ми е към всеки чиста и изобилна.
Рисувам красота около мен с нежен цвят.
Всяка моя мечта и мой път са реалност.
Дълго вярвах и чаках този миг щастлив.
Живея в плен на пориви и емоционалност.
Живея, за да посрещам все нов ден красив.
© Николина Барбутева Всички права запазени