Никога не съм бил модел за пример,
защо ми трябва да се боря!
Никога не съм искал и да бъда
с нещо по-различен от всеки друг!
Аз просто искам да съм щастлив,
да не карам хората да страдат!
Щастлив съм винаги, когато
хората около мен са "живи"!
Исках винаги правдата да съществува,
защото мислех, че е най-добре!
Въпреки това,
невинаги било е туй възможно!
Сега страдам и патя заради мои грешки,
че винаги съм искал да се усмихваме!
Карал съм хората да страдат и плачат,
защото държал съм истината да им кажа!
Явно трябва да се лъже,
защото не може всеки да е прав!
Явно трябва да се страда,
защото не може всеки да е здрав!
© Георги Дянков Все права защищены
Мисля, че има доста работа тук. Надявам се да приемеш коментара ми като съвет.