11 июл. 2007 г., 09:43

Живот 

  Поэзия
615 0 1
Животът ми без теб бе тъжен,
в деня си нямах ден,
животът и сега не ми е длъжен
да чака и да бъде с мен !
Животът ми сега е с твоя,
в деня ми има вече ден
и през всеки Божи ден се моля
ти да чакаш и да бъдеш с мен !
Обикнах аз живота,
защото във всеки миг обичам теб
и вече имам сили да се боря с кивота,
защото зная, че ти ще си до мен !
Сега живея с теб, за теб, в теб,
ти си мойта нощ и моят ден,
утре ти ако не си до мен,
животът ми отново ще бъде умъртвен!

© Надежда Кацарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • началото е добро, но следващите строфи - не. ако се избегне и многократното повторение на "ден", би се получило по-добро произведение.
Предложения
: ??:??