23 окт. 2005 г., 10:16

Живот 

  Поэзия
892 0 1

Животът е кълбо, което няма край,,а само начало.
Живей, дори да ти се плаче
или от плач си отвратен,
от бели вълци и призраци,
които ровят в твоя ден!
Живей и всяка адска жега с калчукова вода полей,
дори да ти коват ковчега,
живей, приятелю живей!
Не казвай мъката си на душата,
сълзи пред никого не лей,
ако можеш смей се на съдбата,
за да не може тя да ти се смей!
История има всеки човек,
написана с обич парлива.
И нека в историята на твоя мъничък век
да бъде написано-"Бях много щастлив."

© Десислав Динев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Не е лошо. Има някои интересни и правдиви мисли, например тази, да се смееш на съдбата, за да не ти се смее тя... Да, не е лошо като цяло.
Предложения
: ??:??