Злобата разяжда хорските души,
вместо да изгражда, бута и руши,
странно е, че всеки тук я предпочита,
странно е на нея някой да разчита.
Любовта остана някъде накрая,
някой я отнесе, някой я омая,
и сърцата в камък някой промени ,
любовта с омраза някой замени/подмени.
Лошата магия за да развалим,
просяк да прегърнем и се променим,
облика човешки за да си възвърнем,
обичта в сърцата нека да си върнем.
© Рот Кив Все права защищены
Толкова злоба сме посяли,че любовта се задушава!