Feb 18, 2010, 3:11 PM

Живот 

  Poetry
463 0 1

Злобата разяжда хорските души,

вместо да изгражда, бута и руши,

странно е, че всеки тук я предпочита,

странно е на нея някой да разчита.

 

Любовта остана някъде накрая,

някой я отнесе, някой я омая,

и сърцата в камък някой промени ,

любовта с омраза някой замени/подмени.

 

Лошата магия за да развалим,

просяк да прегърнем и се променим,

облика човешки за да си възвърнем,

обичта в сърцата нека да си върнем.

 

 

 

 

 

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??