...Живот...
Мечтаят цветята, мечтаят ласките,
листенцата, ръцете ми обожават очите ти...,
ароматът идва от душата ти...,
залива ме с дихание, упоение...
...всичко е любов, всичко е обичане,
защото красиво е да се обича...
и това да те обичам е живот...!
© Лили Вълчева Все права защищены