4.06.2016 г., 11:40 ч.

...Живот... 

  Поезия » Любовна
329 0 6

 

...Живот...

 

Мечтаят цветята, мечтаят ласките,

листенцата, ръцете ми обожават очите ти...,

ароматът идва от душата ти...,

залива ме с дихание, упоение...

...всичко е любов, всичко е обичане,

защото красиво е да се обича...

и това да те обичам е живот...!

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??