30 апр. 2017 г., 22:26

Живот 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
353 2 5

Бряг на море! Песента на вълните!

Слънце!...Топлината на времето!

Огън!..Вълшебно изгаряне!

Обич!... Плътска наслада!...

Вяра!

Утрешен ден!...

Докосване!... Притихва сърцето!...

Изгрев! Тишина в душата!...

Радост и щастие!

Живот и любов!

© Йонка Янкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??