Apr 30, 2017, 10:26 PM

Живот 

  Poetry » Love, Free verse
311 2 5

Бряг на море! Песента на вълните!

Слънце!...Топлината на времето!

Огън!..Вълшебно изгаряне!

Обич!... Плътска наслада!...

Вяра!

Утрешен ден!...

Докосване!... Притихва сърцето!...

Изгрев! Тишина в душата!...

Радост и щастие!

Живот и любов!

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??