Малък, къс епизод,
просто наричан живот,
подарък за всеки от бог,
да научи своя урок.
Ние нехаем.
Живеем го назаем
и когато умрем-
ще разберем.
Нов изпит ще има!
И пак ще е лято и зима,
любов и омраза,
докато докоснем светлината
и сме в мир с душата.
© Василка Ябанджиева Все права защищены