25 дек. 2006 г., 09:18

Живот 

  Поэзия
689 0 3
Нищо вече не е сляпо. Едва ли може да е по-бяло. Няма начин да се предаваш. Тръгни напред, напред. Това е, което виждаш, това е, което имаш. Но скоро може да го няма Предай му красива форма. Направи го добре. Виж как расте и живее: нека е добре. И ето, тук сега нямаме нищо. Всички тези усилия, целия този живот. Обращаме се в пепел за миг и ето, залез тъмен, дъжд вали.

© Иван Терзиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??