28 апр. 2015 г., 21:52

Живот без корен 

  Поэзия
411 0 4

Живот без корен е моята съдба,

уви къде, защо и как останах сам,

аз исках само малко топлина,

сред хора аз да бъда.

 

Живот без обич и без теб,

живот без корен е това,

дали ще свърши този ад кога,

без теб живота ми е вечна самота.

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??