12 дек. 2004 г., 18:28

Живот - жив организъм 

  Поэзия
779 0 0

Понякога нищо не стига

и всичко навява тъга…

Живот- жив организъм

не стигат, слънце, хляб и вода…

Понякога всичко не стига,

само дума една,

би имала истинска сила -

сила на жива вода…

© Маргаритка Харизанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??