12.12.2004 г., 18:28 ч.

Живот - жив организъм 

  Поезия
773 0 0

Понякога нищо не стига

и всичко навява тъга…

Живот- жив организъм

не стигат, слънце, хляб и вода…

Понякога всичко не стига,

само дума една,

би имала истинска сила -

сила на жива вода…

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??