12 dic 2004, 18:28

Живот - жив организъм 

  Poesía
781 0 0

Понякога нищо не стига

и всичко навява тъга…

Живот- жив организъм

не стигат, слънце, хляб и вода…

Понякога всичко не стига,

само дума една,

би имала истинска сила -

сила на жива вода…

© Маргаритка Харизанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??