5 мар. 2010 г., 21:17

Живот ли? 

  Поэзия » Другая
834 0 1

Защо е толкова трудно да се усмихна днес,

защо не искам с очи света да преоткрия,

защо мирогледа ми го няма днес,

защо щастие на искам да открия?

 

Не мога да престана да говоря за живота,

който ми се налага да живея,

не мога да спра да мисля за трудностите,

които трябва сама да преодолея.

 

"Животът е песен, животът е страхотен",

но само когато не си самотен,

когато материално си задоволен

и не се чудиш как да посрещнеш следващия ден.

© Поли Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Това е най-истинското нещо,което съм чела,съгласна съм с всяка твоя дума,браво
Предложения
: ??:??