29 авг. 2008 г., 19:21

Живот на бунището 

  Поэзия » Гражданская
896 0 26

 

 

   Живот на бунището

 

 

 

„Да живееш

в праскова

е Рай под небесата!",

важно поучавал

Червея-Бащата

невръстния си син

любим...

„Прекрасно е

във праскова

да спим"...

„Скъпи татко,

я кажи тогава

защо така

животът ни минава,

там, дето все

бунища има?"

„Ех, сине, сине,

какво

да правя,

нали ни е

Родина!"...

 

 

p.s. Много стар виц, актуален и днес... за съжаление!

Впрочем, Родината няма никаква вина.

Единствено виновни сме си ние самите!...

 

 

 

© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??