Живот на бунището
„Да живееш
в праскова
е Рай под небесата!",
важно поучавал
Червея-Бащата
невръстния си син
любим...
„Прекрасно е
във праскова
да спим"...
„Скъпи татко,
я кажи тогава
защо така
животът ни минава,
там, дето все
бунища има?"
„Ех, сине, сине,
какво
да правя,
нали ни е
Родина!"...
p.s. Много стар виц, актуален и днес... за съжаление!
Впрочем, Родината няма никаква вина.
Единствено виновни сме си ние самите!...
© АГОП КАСПАРЯН All rights reserved.