9 мар. 2010 г., 15:52

Живот от любов 

  Поэзия » Любовная
469 0 0

И пак тиха е нощта,
красива бяла от снега.
Сега търси топлина,
повярвай отново в любовта.
Няма време, дълго не чакай.
Ти спомни си онази нощ,
как не искахме с теб да свършва,
че светът без любов е лош.
Живот, изпълнен със страст,
и малко, малко тъга.
Сега повярвай ти,
сега бъди щастлив!

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??