Mar 9, 2010, 3:52 PM

Живот от любов 

  Poetry » Love
474 0 0

И пак тиха е нощта,
красива бяла от снега.
Сега търси топлина,
повярвай отново в любовта.
Няма време, дълго не чакай.
Ти спомни си онази нощ,
как не искахме с теб да свършва,
че светът без любов е лош.
Живот, изпълнен със страст,
и малко, малко тъга.
Сега повярвай ти,
сега бъди щастлив!

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??