19 апр. 2011 г., 21:12

Живот с надежда 

  Поэзия » Белые стихи
683 0 4

Когато животът е минал в мечти,

надеждата вървяла е близо до мен,

дните забързани отлитаха леко,

знаейки, вечерта ще бъда със теб.

 

Призeми се вече на земята!

Бе заповед, издадена от теб.

Но кацането в реалността на живота

е прохождане мъчително бавно.

 

Какво ли ме очаква след крачка

в джунглата на диви зверове?

Стъпила малко встрани,

падаш в пропаст бездънна.

 

Но вярваш, че ще се оправиш,

че слънцето отново ще грей.

Надеждата дано си остане

и любовта отново е с мене.

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??