Животът роли разпределя...
Прехвърля ги натам, насам.
И кара всеки в друг да се престаря,
да се моли да не остане сам.
А точно там живота ни скроил е
случка, която да докосне
не само нашите сърца...
Той просто иска да узнаем!?
Каква е нашата съдба...
Животът роли разпределя...
За нас, за хората на таз Земя!
© Ангел Все права защищены