Отвори очи и съзри зората.
Отвори очи, слънцето ти дарява любов.
Отвори очи, сърцето е жадно за обич.
Животът отваря портите си към света.
Разбери, това е щастието за човека.
Нали това е радостта на душата!
Чистата съвест е меката постеля.
Силният огън е запаленият!
Сладката любов е очакваната!
Най-скъпото е приятелството.
Да! Отвори очи и повярвай на живота!
Обливай с радост твоята душа.
Обичай винаги и дарявай любов.
С добри приятели върви напред.
Живей и обичай – животът е сладост!
© Йонка Янкова Все права защищены