“Живота ми ще пре-о-бър-неш!
Разбра ли, миличка,
живота ми ще про-ме-ниш!”
Това го знам, още преди да те срещна,
знам го
отпреди хиляди зими и хиляди лета,
помня го
хиляди есени преди да се родиш,
в мен е
хиляди пролети преди да се родя....
Знам го още преди да си ме погледнал,
в кръвта ми вирее като вирус за вечност,
преди да си помислил, че съществувам,
часът на срещата ни бе изсънуван.
В мен е като обет за истина,
нося го като плод на живота
и там някъде е закодирано
между твоята усмивка и моята болка
и в това няма нищо случайно -
още преди да знам всичко това,
знаех, че ти си моята утрешна любов.
------------------------------------------------------------------------------
www.spiritofburgas.web244.com
© Соня Емануилова Все права защищены