22.06.2010 г., 15:01 ч.

Живота ми ще пре-о-бър-неш! 

  Поезия
470 0 2


“Живота ми ще пре-о-бър-неш!

 Разбра ли, миличка,

живота ми ще про-ме-ниш!”

 

Това го знам, още преди да те срещна,

знам го

отпреди хиляди зими и хиляди лета,

помня го

хиляди есени преди да се родиш,

в мен е

хиляди пролети преди да се родя....

 

Знам го още преди да си ме погледнал,

в кръвта ми вирее като вирус за вечност,

преди да си помислил, че съществувам,

часът на срещата ни бе изсънуван.

 

В мен е като обет за истина,

нося го като плод на живота

и там някъде е закодирано

между твоята усмивка и моята болка

 

и в това няма нищо случайно -

още преди да знам всичко това,

знаех, че ти си моята утрешна любов.

------------------------------------------------------------------------------

www.spiritofburgas.web244.com

 

 

© Соня Емануилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??