16 дек. 2005 г., 22:03

Животът 

  Поэзия
668 0 0

            Животът поднася ни радост и мъка,

целта му е само любов,

но дойде ли нявга жестока разлъка,

без смисъл става този живот.

Но ти напред продължавай,

по пътя свой начертан,

дори да е трудно не се предавай,

отивай на пред по пътя избран.

           

В живота пътят е само един,

            винаги води любов безконечна,

            раздаваме обич на вред,

            но в живота нищо не е вечно.

           

Никога назад не се обръщай,

носи в сърцето винаги любов,

знай, че нищо не се връща,

            не се връща и изминалият ни живот.

© Сиска Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??